Skip to content

Productcategorieën

Adverteren

De Smartmakers

Kerkstraat 7 Vught
Noord Brabant (NL) 5261 CP
KVK nummer 90837975

Recent product van verkoper

Over ons bedrijf

               


Wat doen we bij de Smartmakers?De Smartmakers is uw specialist in telefoonreparatie, tabletreparatie en laptopreparatie. Reparateur en tevens eigenaar, Teun Lommers, heeft ruim 16 jaar ervaring in de branche. U kunt bij ons terecht voor zo goed als elk merk en type. 


Daarnaast repareren wij bijvoorbeeld ook navigatiesystemen, smartwatches en Nintendo gameconsoles. Staat uw apparaat of merk er niet bij? Neem gerust contact op via het contactformulier, bel ons of kom gezellig langs in onze winkel. 


Waar kunt u ons vinden?Onze winkel bevind zich in het centrum van Vught; Kerkstraat 7.
Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Terwijl uw telefoon wordt gerepareerd kunt u ook gerust even een boodschap doen. Uiteraard kunt u ook even wachten in de winkel. De koffie, thee en fris staan klaar! Wat verkopen we in onze winkel?We verkopen telefoonaccessoires zoals hoesjes, oordopjes en opladers. Maar ook hoesjes voor tablets, bikeholders en carkits. 


Omdat voorkomen beter is dan genezen, kunt u bij ons ook terecht voor screenprotectors voor alle typen smartphones en tablets, maar ook bieden we Clearplex Screenprotection aan. Dit is een op maat gemaakt beschermingsfolie voor op je apparaat. 


Daarnaast verkopen we ook tweedehands en refurbished iPhones.                                        


Prijzen

Voor slechts €25,00 excl. BTW per maand kunt u adverteren op marktwinkel.nl, met een minimale looptijd van 1 jaar en daarna maandelijks opzegbaar. 

BANNER

Maak Uw persoonlijke wensen kenbaar.

Geldig voor maximaal 1 onderneming

Plaatsing van uw logo

Link naar uw website

Link naar uw e-mail

Link naar uw Social Media

Mogelijkheid tot maximaal 5 foto’s die dagelijks kunnen worden gewijzigd

Betalingen gaan rechtstreeks naar ondernemer

Eigen inlogcode

Dit zal sluiten in 0 seconden